Обігрівачі UDEN-S – переможці конкурсу «Фаворити успіху» 2016 року!
UDEN-S
uden-s, обігрівачі, фаворити успіху 2016, uden-s переможець конкурсу торгових марок 2016

Обігрівачі UDEN-S – переможці конкурсу «Фаворити успіху» 2016 року!

Дорогі друзі!
З радістю повідомляємо вам приголомшливу новину!
Найтепліші обігрівачі UDEN-S визнані абсолютними переможцями бізнес-конкурсу «Фаворити успіху» 2016 року в категорії «Обігрівач»!
У 2016 році наш бренд дебютував у конкурсі «Фаворити успіху». Кажуть, що новачкам щастить, але це точно не про нас :). Десятирічний досвід у сфері електроопалення, унікальна технологія виробництва енергозберігаючих обігрівачів, європейська якість, більш ніж 500 дилерів в Україні та за кордоном, тисячі задоволених клієнтів та позитивних відгуків…
Нам вдалося стати фаворитом найвимогливішого та авторитетного журі – наших покупців, тих людей, для котрих створюються обігрівачі UDEN-S. Вже на старті ми помітно відірвалися від інших компаній, що з року в рік приймають участь у конкурсі, та в кінці кожного кварталу тримали беззаперечну першість у голосуванні споживачів.
Також високо оцінили наш бренд і журі спеціалістів, і успішних людей, підтримавши в таємному голосуванні.
І-і-і на фініші… абсолютна перемога! Супер!

Дякуємо усім нашим клієнтам, партнерам, колегам, усім, хто підтримав нас, голосував та не залишився осторонь! Дякуємо за вашу довіру! Ви подарували нам масу позитивних емоцій та надихнули на нові звершення! Це і висока оцінка, і відповідальність перед усіма вами.
Але це ще не все :). Попереду на нас чекає урочиста церемонія нагородження, враженнями від якої ми обов’язково поділимося з вами :).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 13778