У Saint-Gobain відмовились коментувати інформацію про наміри побудувати два заводи в Україні
Фото: panoramio.com
Завод Weber Saint-Gobain, Бразилія

У Saint-Gobain відмовились коментувати інформацію про наміри побудувати два заводи в Україні

У офіційному представництві Saint-Gobain в Україні відмовились коментувати інформацію щодо намірів ГК Saint-Gobain інвестувати 65 млн євро у будівництво двох заводів в Україні, про що раніше заявляв президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Лепкович, повідомляє платформа BAU.ua.

У компанії «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» відмовились коментувати інформацію про те, що ніби група компаній Saint-Gobain має намір інвестувати 65 млн євро у будівництво двох заводів з виробництва будматеріалів.

«Ми не даємо ніяких коментарів на цю тему», — така була офіційна відповідь на запит від платформи BAU.ua.

Читайте також: Будівельний сектор продемонстрував зростання за результатами січня 2017 року

Інформацію, яка ширилась у мережі інтернет з 7 березня поточного року про те, що компанія ГК Saint-Gobain має наміри вкласти 65 млн євро у будівництво заводів з виробництва будматеріалів у Тлумацькому районі Івано-Франківської області, повідомив президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Лепкович агентству «Інтерфакс-Україна». За його даними, одне з підприємств, будівництво якого має завершитись уже наприкінці 2017 року, вироблятиме будівельні суміші, а будівництво другого заводу з виробництва гіпсокартону заплановане ближче до початку 2018 року.

Ідентифікатор: 13850