Aqua Therm Kyiv представить новітні розробки в галузі енергозбереження

Aqua Therm Kyiv представить новітні розробки в галузі енергозбереження

З 30 травня по 02 червеня 2017 року в Києві відбудеться 19-а Міжнародна виставка енергоефективного обладнання для опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів AquaTherm Kyiv.
З огляду на актуальність в енергетичному секторі України, основним акцентом AquaTherm Kyiv цього року є енергозберігаючі технології - рішення в цій галузі будуть представлені у всіх сегментах: від систем опалення та кондиціонування до очищення води, якої приділено особливу увагу. Також на виставці AquaTherm Kyiv експоненти представлять індивідуальні енергозберігаючі рішення, що стосуються інженерних систем для таких ключових галузей промисловості як сільське господарство, харчова промисловість, фармацевтика, машинобудування та ін. Саме на AquaTherm Kyiv відвідувачі першими отримують цінові пропозиції на весь майбутній сезон.

Список учасників та основні розділи
У виставці беруть участь понад 500 компаній з 21-ї країни: Австрія, Вірменія, Білорусь, Болгарія, Великобританія, Німеччина, Іран, Італія, Іспанія, Китай, Латвія, Литва, Люксембург, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Туреччина, Україна, Узбекистан, Чехія.
Розділи виставки:
- Опалювальне обладнання
- Обладнання для водопостачання
- Труби, фітинги, арматура
- Басейни, обладнання для басейнів і саун
- Прилади контролю, вимірювання і регулювання. системи автоматизації
- Обладнання для вентиляції і кондиціонування
- Водоочищення та очищення стічних вод для промисловості та комунальних підприємств
- Ванна кімната: дизайн і технології

Промисловий навігатор
Це унікальний сервіс для професійних відвідувачів виставки Акватерм 2017, які планують енергоефективну модернізацію промислового підприємства.

Ділова програма
Ділова програма виставки AquaTherm Kyiv включає цілий ряд значущих заходів. Подивитися програму заходів можна на сайті виставки.

Автобусний трансфер для монтажників
Зручний автобусний трансфер з усіх міст України для монтажників і фахівців галузі допоможе заощадить час і кошти, заздалегідь призначити час для зустрічей, отримати всі матеріали про новинки та учасників. Докладний список міст на сайті виставки.

Go to Aquatherm Kyiv
Дана програма передбачає підбір попутників на виставку з міст України, яким зручно об'єднатися для поїздки на автомобілі. Якщо Ви плануєте поїздку, ви можете залишити оголошення на сайті.

Біржа праці
Спеціальний сервіс, який розширює можливості та перспективи кар'єрного росту. На одному стенді будуть зібрані всі вакансії підприємств галузі та заявки фахівців. Також, на самій виставці, Ви зможете провести співбесіди в спеціально відведених місцях для інтерв'ю.

Оформити запрошення на виставку АкваТерм Київ 2017 Ви можете на сайті aqua-therm.kiev.ua, вказавши при реєстрації спеціальний промокод TRUBA.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 496 XX XX +380 44 496 8645
+380 44 496 XX XX +380 63 736 8435
Ідентифікатор: 13928