День відкритих дверей на виробництві компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)»

День відкритих дверей на виробництві компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)»

Компанія з іноземними інвестиціями «Хенкель Баутехнік (Україна)» 2 червня розпочинає проект «Craftsmen trust», в межах якого відбудеться серія заходів для спеціалістів будівельної справи та журналістів, зацікавлених в сучасних технологіях українського ринку виробництва будівельних матеріалів.

Запрошуємо відвідати перший захід серії, День відкритих дверей на виробництві компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)», що пройде 2 червня 2017 року об 11:00 на заводі з виробництва будівельних сумішей у м. Вишгород.

Впродовж заходу спеціалісти компанії розкажуть про виробничі процеси, контроль якості та інноваційні технології, - зокрема, роботизовані виробничі лінії та нове для України автоматизоване пакувальне устаткування. Програма заходу дозволить не лише зрозуміти, а й на власні очі побачити процес виробництва будівельних матеріалів ТМ Ceresit, ТМ Момент та TM Metylan.

Генеральний директор «Хенкель Баутехнік (Україна)» Володимир Соха так пояснює мету проекту «Craftsment trust»: «Створюючи якісний продукт для будівельного ринку України та налагоджуючи діалог з його важливими учасниками, ми прагнемо більшого взаєморозуміння та ефективності, що дозволять всім нам досягти лідерства у своєму сегменті».

Окремо звертаємо увагу, що на запрошених чекає екскурсія у виробничі цехи, з можливістю особисто проконтролювати процес виробництва будівельних сумішей від сировини до готового продукту!

Дата заходу: 2 червня 2017р.
Початок: 10.30 – збір запрошених станція метро Героїв Дніпра (біля магазину «Баул») Зворотній трансфер до станції метро Героїв Дніпра о 13.30
Контактна особа: Анна Бортяна, ann.bortyana (а)henkel.com, 380672401516
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 13943