Розширено асортимент - розсувні системи з алюмінію

Розширено асортимент - розсувні системи з алюмінію

Розсувні системи ідеально підходять для сучасних заміських будинків: широкі вхідні групи, літні тераси, зимові сади, басейни, виходи на балкони.
Розсувні системи застосовуються, коли в будинку є один або кілька великих отворів (наприклад шириною 5 м і висотою в 3 метри), які ви хочете використовувати в відкритому і закритому вигляді.
Особливості конструкції розсувних систем
1) Звичайні розсувні системи (двері)
У цій конструкції одна або кілька стулок зсуваються горизонтально по одній або декільком напрямних, відкриваючи або закриваючи отвір. Це дуже схоже на зсувні двері в шафах-купе.
Найчастіше звичайні розсувні системи не термоізольовані (холодні) і можуть застосовуватися тільки для захисту неопалюваних балконів і терас від дощу, снігу та вітру, для ізоляції різних зон в офісах і громадських місцях (переговорні кімнати, окремі зали).
2) Підйомно-розсувні системи (lift and slide)
Підйомно-розсувні системи є термоізольовані (теплими) конструкціями і захищають приміщення від зовнішнього холоду або спеки. У назві цих систем криється принцип дії таких дверей.
У закритому стані роликові каретки підняті над напрямними і стулка, за рахунок своєї ваги, щільно опущена на верхній і нижній профіль, який має трапецієподібну форму. Спеціальні гумові прокладки гарантують надійне ущільнення по периметру двері, що забезпечує надійну термо-, шумоізоляцію та захист від злому. Теплові характеристики зачиненої стулки аналогічні стандартному глухому склінню.
При повороті ручки механізм відкривання опускає надміцні роликові каретки на напрямні рами, каретки піднімають стулку на 8 мм вгору і вона легко зсувається, відкриваючи дверний проріз. Стулки можуть розсуватися в різні боки по одній направляючій або зрушуватися в бік (або в спеціальну нішу в стіні) за своїми напрямних.
3) Складні зсувні системи (гармошки)
Складні розсувні двері («гармошки») також побудовані на основі теплоізольованої (тепла) алюмінієвої рами з верхніми і нижніми направляючими, а стулки закріплені між собою на ковзних шарнірах за принципом гармошки.
Складна розсувні система може становити від двох до семи стулок, які зсуваються на роликах в одну сторону і складаються в пакет під кутом 90 градусів до площини рами, займаючи мінімум місця і максимально відкриваючи простір.
Одна зі стулок може виконувати роль звичайної вхідної двері в той час, коли інші стулки зафіксовані (активна стулка).

Ми бажаємо, щоб у вашому домі завжди було тепло і затишно! Щастя Вашій родині!
Запрошуємо до співпраці дилерів, виконробів, дизайнерів, архітекторів, будівельні компанії!
З нами надійно! Чекаємо ваших дзвінків!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 511 XX XX +380 95 511 3213
+380 95 511 XX XX +380 67 634 5613
Ідентифікатор: 13994