Керуйте обігрівачами дистанційно з новинкою від бренду UDEN-S

Керуйте обігрівачами дистанційно з новинкою від бренду UDEN-S

Новинка ринку від бренду електроопалення UDEN-S – сучасна альтернатива розеточним регуляторам – бездротовий терморегулятор UDEN-TW. Керуйте роботою обігрівачів та змінюйте температурний режим у приміщенні не відриваючись від м’якенького дивана :).

Довгі пошуки ідеального терморегулятора для додаткового опалення, який був би надзвичайно простим та комфортним у використанні, реалізувалися у створенні нового сучасного продукту, який є новітньою альтернативою звичайним розеточним регуляторам.

Знайомтесь, UDEN-TW – бездротовий мобільний терморегулятор з дистанційним керуванням. Ізюминкою є термодатчик вмонтований безпосередньо в дистанційний пульт з рідкокристалічним дисплеєм, на якому відображаються задана та поточна температури. Саме ця особливість дозволяє легко та зручно регулювати комфортним температурним режимом в тому місці, де вам необхідно, а не біля обігрівача чи стіни. Високоточність вимірювання температури в приміщенні дозволяє досягати бажаного тепла в необхідному вам місці. Він дуже легко підключається: досить вставити вилку обігрівача в блок-розетку і виставити за допомогою пульта необхідну температуру в приміщенні. А його енергонезалежна пам’ять стане у пригоді, коли прийде час змінювати батарейки.

В поєднанні з енергозберігаючими обігрівачами UDEN-S (металокерамічними та керамогранітними) комплектації «універсал» (зі шнуром і вилкою) терморегулятор забезпечує правильну роботу обігрівачів, коректну температуру в кімнаті та економію електроенергії. До речі, один такий регулюючий пристрій одночасно може керувати роботою декількох обігрівачів або бути налаштованим для кожної окремої кімнати.

За більш детальною інформацію стосовно терморегулятора чи обігрівачів звертайтеся до заводу-виробника.
Тепла та краси вам, друзі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14004