У Кропивницькому в будинку для безпритульних вже встановлене енергозберігаюче опалення!

У Кропивницькому в будинку для безпритульних вже встановлене енергозберігаюче опалення!

Приємно бути частиною благородної справи. Саме таку роблять волонтери Кропивницької молодіжної організації «Милосердя». Щосуботи та щонеділі вони готують обіди для нужденних, допомагають бездомним і людям, які опинилися у важких життєвих ситуаціях. Крім обідів люди отримують речі, засоби гігієни, можуть покупатися та підстригтися. Ми бачимо таких людей на вулицях міста, але, на жаль, не всі розуміємо, що їм необхідні допомога і підтримка суспільства.
Бажання допомагати і творити добро лідера молодіжної організації Володимира Лебедєва і його друзів переросло в масштабний проект.

У минулому році почалася реконструкція будинку для створення першого в нашому місті притулку - «Будинку милосердя». У ньому зможуть жити люди без власного житла, які опинилися в складній життєвій ситуації, малозабезпечені кропивничани і ті, хто хочуть змінити своє життя на краще. Організатори підійшли до цього питання з серйозністю і повною відповідальністю, спланували всі роботи. Крім цього - зустрічі з потенційними благодійниками. Коли стало питання встановлення опалення, абсолютно логічним було їхнє звернення в нашу компанію «Уден-Україна» - Кропивницького виробника енергозберігаючого електроопалення. Ми завжди намагаємося йти назустріч у подібних ситуаціях - допомагаємо нашими обігрівачами. Приємно усвідомлювати, що тепло і красиво цієї зими буде не тільки нам і нашим клієнтам, а й людям, які позбавлені таких простих благ.
Ремонтні роботи в будинку вже завершені, опалення UDEN-S встановлено, освітлення проведено. Але залишилася потреба меблів, в постільних комплектах, посуді тощо. Вашій допомозі будуть раді!

Кропивницький молодіжний форум «Милосердя», ваша справа дуже благородна! Дякую за вашу працю.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14014