WorldBuild Kyiv і Аqua-Therm Kiev консолідуються
Premier Expo

WorldBuild Kyiv і Аqua-Therm Kiev консолідуються

Шановні партнери!

Від імені організаторів, ми раді повідомити, що з 15 по 18 травня 2018 вперше в Міжнародному Виставковому Центрі одночасно пройдуть міжнародні виставки WorldBuild Kyiv 2018 (традиційно проходить з виставкою професійного інструменту Intertool Kiev) і Аqua-Therm Kiev 2018.

Акцент на енергоефективних та ресурсозберігаючих технологіях, демонстрації всіх трендів сучасної будіндустрії дозволять вивести виставку WorldBuild Kyiv на абсолютно новий, грандіозний рівень.

Обдумане рішення було прийнято організатором з метою створення безпрецедентно масштабної події, з максимальним збільшенням комерційного ефекту для всіх учасників виставки.
Виставка Аqua-Therm отримала міжнародне визнання завдяки просуванню нововведень енергоефективності, технологічності і ресурсозбереження, а це запорука успіху і майбутнє будівельної індустрії.

Подальше спільне проведення двох головних подій будівельної сфери стане новим кроком на шляху розвитку цих індустрій в Україні.

Відтепер, щорічно більше 30 000 м2 експозиції буде присвячено самим передовим розробкам і технологіям суміжних індустрій, що, безсумнівно, гарантує широку представленість кожного розділу тематики виставок і як наслідок, зміцнення іміджу - «найважливішого профільного заходу, який не можна пропустити» - у професіоналів і споживачів.

Нововведення дозволить поліпшити організацію проведення заходу, надавши можливість презентувати свій продукт більше 40 000 фахівців будівельної галузі.

Таке рішення підтримали всі стратегічні партнери виставки, так як впевнені в тому, що консолідація індустріальних виставок на одному майданчику відкриє нові можливості для розвитку бізнесу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14054
V
Цікаво
23 бер. 2018 р., 02:49
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ