УЦСС: впровадження Єврокодів дозволить скоротити витрати на вогнестійке проектування
Фото: Андрій Лесьо, BAU.ua

УЦСС: впровадження Єврокодів дозволить скоротити витрати на вогнестійке проектування

Керуючий директор Українського центру сталевого будівництва (УЦСС) Роман Кушнарьов 1 жовтня на зустрічі з девелоперськими та будівельними компаніями розповів про ініціативи організації, спрямовані на розвиток ринку засобів вогнезахисту, повідомляє прес-служба УЦСС.

Один з учасників зустрічі, директор з маркетингу Eastgate Development Максим Білоус розповів, що сталеві конструкції мають безумовні конструктивні та архітектурні переваги, але одним з стримуючих факторів для широкого застосування сталі у будівництві сьогодні є висока вартість вогнезахисту.
У свою чергу Роман Кушнарьов підкреслив, що одним з важливих напрямків, над яким зараз працює Асоціація, є впровадження вогнестійкого проектування на базі Єврокодів. На думку експерта, це дозволить скоротити витрати на вогнезахист окремих елементів конструкції на 20-30%, що повинно позитивно позначитися на популяризації сталевих конструкцій у сфері будівництва об'єктів комерційної нерухомості.
Учасники зустрічі ознайомилися з іншими поточними проектами УЦСС, спрямованими на підвищення економічної привабливості сталевого будівництва.
За словами керівництва УЦСС, зустріч була організована з метою підвищити ефективність взаємодії Асоціації з учасниками ринку комерційної нерухомості і проаналізувати основні переваги використання сталевих конструкцій в будівництві.

Нагадаємо, що Український центр сталевого будівництва випустив перший номер Каталогу засобів вогнезахисту.
Ідентифікатор: 12354