КБУ: розпочав роботу Координаційний центр з питань енергоефективності будівництва
Фото: morguefile.com

КБУ: розпочав роботу Координаційний центр з питань енергоефективності будівництва

Конфедерація будівельників України (КБУ) заявила про початок роботи Координаційного центру з питань енергоефективності будівництва, створеного при профільному Комітеті організації, повідомляє прес-служба КБУ.

Новостворений Центр буде здійснювати комплексний інформаційний супровід процесу реалізації проектів тепломодернізації будинків, оперативно вирішуючі на державному рівні усі поточні питання.
За словами Ігоря Султанова, Голови Комітету з питань енергоефективності будівництва КБУ, до цього часу не існувало єдиного центру, який би координував роботу з впровадження проектів енергозбереження.
Координаційний центр буде супроводжувати кожний проект за встановленою схемою: проведення енергоаудиту, визначення варіантів вирішення проблем будинку, пошук джерел для фінансування, безпосередньо реалізація проекту.
До Центру можуть звертатись за консультацією: бюджетні організації, на балансі яких закріплені будівлі; муніципальні організації; юридичні (в т.ч. ОСМБ) та фізичні особи.

Нагадаємо, що 14 січня депутати ВРУ прийняли у першому читанні законопроект «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», згідно якого мешканці багатоповерхових будинків зможуть налагодити ефективне управління спільним майном.
Ідентифікатор: 12622